avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii anaf din 2009
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii anaf din 2009

Buna ziua.In septembrie 2016 am primit acasa o adresa de instiintare asupra popririi pe salar de la anaf Caransebes, in care e trecuta suma de 1300 lei pt cheltuieli judiciare 2009 si contributii la sanatate 2010..Locuind in Timisoara din 2011 am fost aici la anaf dar nu am nici o datorie.Consultand un avocat mi s a spus ca impotriva unei adrese de instiintare nu se poate face nimic si sa astept sa mi traga din salar.Ce i de facut ? Mentionez ca nu am somatie sau altceva,decat o adresa de instiintare in baza art.236 din 207/2015 Cod proc.fiscala.multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:25, 17 Septembrie 2016
Buna ziua,
Formulati o notificare catre ANAF Caransebes prin care aratati ca ambele datorii, chiar daca au existat, sunt prescrise prin 5 ani conform art. 215 din Codul de procedura fiscala aratand ca daca incearca sa va execute atunci va adresati instantei solicitand si cheltuieli de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de executare silită veche de 5 ani, nematerializată. care e termenul de prescripție? L.D.Ionescu L.D.Ionescu Pe data de 31 Ianuarie 2018 se implinesc 5 ani de la decizia definitiva a Tribunalului Mures prin care sunt \"condamnat\"la executare silita , in solidar cu un ... (vezi toată discuția)
Fratele meu a lucrat in suedia in 2015 și i-au trimis in cont ... Silvia111123 Silvia111123 Fratele meu a lucrat in Suedia in 2015 și i-au trimis in cont 10.000 de coroane, pe care după i-au cerut înapoi pt ca a greșit contabilul, dar fratele meu ... (vezi toată discuția)
Anaf adresa de instiintare privind infiintarea popririi Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, Am primit in contul online de la ANAF o \"[b]Adresa de instiintare privind infiintarea popririi[/b]\" in format .pdf si contine urmatorul ... (vezi toată discuția)