avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor la divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor la divort

Buna ziua. Va rog sa-mi acordati sprijin in urmatoarea problema:
Un tata care este chemat ca martor prin citatie de propria fiica in procesul de divort al acesteia, nu doreste sa depuna ca martor deoarece nu este de acord cu atitudinea fiicei sale fata de divort. Va intreb daca este posibil sa refuze a depune ca martor si baza legala va rog.
Cu stima, va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Septembrie 2016
andreicfr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:03, 17 Septembrie 2016
Buna ziua,
De principiu trebuie sa mergeti in instanta pentru ca altfel riscati sa fiti amendat.
Veti spune doar ce stiti avand in vedere ca jurati cu mana pe biblie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor in proces repurash repurash Am fost citata ca martor intr-un proces de incredintare a unui minor catre tata. Este vorba despre o fetita de 8 ani pe care eu o meditez. Tatal se pare ca a ... (vezi toată discuția)
Martor mincinos CEOFIOFI CEOFIOFI Intrun concfict cu lovire exista un martor mincinos pana in prezent la politie si chiar la confruntarea de la politie cu cei inplicati si martor. In ... (vezi toată discuția)
Martor la tribunal emilia19p emilia19p Buna ziua! As dori sa intreb daca in cazul in care sunt chemata sa depun o marturie la tribunal prin citatie sau fara citatie nu prea stiu cum este procedura ... (vezi toată discuția)