avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Clauze abuzive contract de credit reziliat de banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Clauze abuzive contract de credit reziliat de banca

Situație de fapt: A încheie un contract de credit cu banca B. La un moment dat A nu mai poate plăti creditul la timp și B îi trimite o notificare prin care precizează ca respectivul contract e reziliat de plin drept și ca va începe executare silita. Acum faza de executare e innplin proces.
Întrebare: poate fi formulată o acțiune pe clauze abuzive chiar dacă contractul a fost reziliat de banca?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 14:22, 19 Septembrie 2016
Da, obiectul contestatiei la executare urmând a privi cuantumul sumei solicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita zambilutza zambilutza Buna ziua, Suntem in situatia unei executarii silite in baza titlului executor reprezentat de conventia de credit de nevoi personale cu garantie ipotecara, ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contractele de credit ContSters91450 ContSters91450 X-(Buna ziua, Am anumite nelamuriri in legatura cu o speta privitoare la un contract de credit pentru nevoi personale. Concret, o persoana a incheiat cu un ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa 3 ani si 3 luni adrussos adrussos Buna ziua, In 2008 am luat o masina in leasing. In 2010 am realizat ca nu mai pot achita ratele. Din proprie initiativa (nu m-au fortat cei de la compania ... (vezi toată discuția)