avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... I.I prestare servicii constructii-demolari in Germania
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

I.I prestare servicii constructii-demolari in Germania

Buna ziua,
rog indrumare si ajutor in urmatoarea problema:
persoana cu I.I in Romania poate desfasura activitate in domeniul Demolari constructii in Germania in baza unui contract de prestari servicii- antrepriza cu o firma germana ?
si daca da, imi poate spune cineva , pe scurt, care ar fi pasii de urmat (institutii si documente) ?
Mentionez ca activitatea din Germania ar fi 9-10 luni/an.
Va multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Contract antrepriza constructii in germania Oana Maria B Oana Maria B Buna ziua, Avem urmatorul caz: firma romana(A) incheie un contract de prestari servicii -constructii cu o firma germana(B) ,locul prestarii fiind in ... (vezi toată discuția)
Administratorul - responsabil ssm narcisa_narcisa narcisa_narcisa Buna ziua. Administratorul unui Srl cu 9 angajati face cursul SSM de putin timp si vrea sa se ocupe el de aceasta activitate. Ma lamureste cineva care e ... (vezi toată discuția)
Pasi ce trebuie urmati pentru e101 macul rosu macul rosu AM NEVOIE DE AJUTOR .NMENI NU MA AJUTA SA IMI SPUNA CE PASI TREBUIE SA URMEZ PENTRU A OBTINE FORMULERELE E101 PENTRU CATIVA MUNCITORI PLECATI IN GERMANIA PE ... (vezi toată discuția)