avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract cu un circ german
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract cu un circ german

Salut salut,
In ianuarie 2016 am semnat un contract cu un circ din Germania. 2100 euro pe luna impreuna cu sotia. Dupa cateva saptamani ne-au taiat din salariu urmand ca dupa cateva alte saptamani sa nu mai plateasca salariul deloc. Acum ne datoreaza in 2000 de euro fix.
Ce putem face in aceasta situatie ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MariusPetcu , utilizator 15:51, 18 Septembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sofer pe comunitate, plata, salarizare corecta. mihaij1 mihaij1 Buna ziua Sunt sofer profesionist si lucrez doar pe comunitate, doresc sa stiu daca salarizarea sib forma (salariu minim pe economi in tara +diurna ) este ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu proces din partea unei firme care mi-a platit 100 de eu pt un serviciu buttlerkid buttlerkid In martie am inceput sa lucrez la un website, am lucrat o perioada de timp, pt care am primit 100 de euro. Ne-am inteles pt 300 de euro, pt toata munca, dar cu ... (vezi toată discuția)
O situatie complicata.... elenush2007 elenush2007 Siatuatia sta cam asa: Sotul meu este angajat la o firma de transport international, face curse Romania Italia..Ei acum 2 saptamani au fost foarte multi care ... (vezi toată discuția)