avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie notariala

Buna ziua!

Va rog sa imi spuneti daca se poate face o declaratie notariala fara prezenta unui co-proprietar, dar cu buletinul lui?
Am nevoie de o declaratie notariala cum ca suntem de acord, noi proprietarii imobilului, cu renovarea acoperisului si a fatadei, necesara obtinerii autorizatiei de constructie de la primarie.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:50, 21 Septembrie 2016
Nu se poate. Declaratia trebuie semnata de cel care o da. Asta ar fi fals in acte.
Eventual se poate solicita unui notar sa se deplaseze la locuinta coproprietarului respectiv, daca acesta este in imposibilitate de a merge la Biroul Notarial.
Declaratia trebuie sa fie data personal in fata notarului public,la cerere si cu un onorariu suplimentar notarul se poate deplasa si la domiciliul declarantului.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Co-proprietarul lucreaza in strainatate si nu vine curand acasa.
sa o dea la Consulat sau la un notar din tara respectiva.

Alte discuții în legătură

Reînnoire c.i. AlecsandraW AlecsandraW Bună seara, Eu am buletinul expirat și trebuie să îl reînnoiesc. Aș dori să știu dacă pot merge singură, dat fiind că propietarul locuinței este ... (vezi toată discuția)
Imputernicire notariala din strainatate pt buletin Maria-Gratiela Maria-Gratiela Buna ziua, As dori sa stiu daca o imputernicire facuta la un birou notarial din strainatate, este valabila in Romania dupa traducerea si respectiv ... (vezi toată discuția)
Bună, sunt într-o situație mai delicata... am o întrebare ... Gabriela radac Gabriela radac Bună, sunt într-o situație mai delicata... Am o întrebare și rog cunoscători sa ma ajute cu un răspuns... Eu am divorțat de curând, iar acum trebuie ... (vezi toată discuția)