avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună, sunt într-o situație mai delicata... Am o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună, sunt într-o situație mai delicata... Am o întrebare ...

Bună, sunt într-o situație mai delicata... Am o întrebare și rog cunoscători sa ma ajute cu un răspuns... Eu am divorțat de curând, iar acum trebuie sa îmi refac actul de indentitate, știe cineva daca trebuie sa fie de fața și unul dintre părinți ai mei? Sau se poate ca unul dintre părinți mei sa facă o procura la notar în România precum ca.. Sunt de acord ca eu sa retrec la adresa de fata și cu aceasta procura sa îmi pot reface actul de indentitate la consulatul din München? Mulțumesc!

Cel mai recent răspuns: Gabriela radac , utilizator 14:21, 20 Aprilie 2021
Dacă vreți să vă stabiliti domiciliul la locuința părinților, nu de o procura aveti nevoie.
Va trebuie o declarație din partea părinților, ca sunt de acord să vă ia în spațiu.
Bună, iar cu aceasta declarație îmi pot reface cartea de indentitate fără ca unul dintre părinți ai mei sa fie de fața? va mulțumesc pentru timpul acordat!
Da.
Politia va cere fie prezenta personala a proprietarului, la momentul cand mergeti sa va faceti buletinul, fie sa aveti la dosar o declaratie notariala a proprietarului, ca e de acord sa va ia in spatiu.
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2021
raluk0207, utilizator
Va mulțumesc mult, o zi frumoasa va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala bianca_tm bianca_tm Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca se poate face o declaratie notariala fara prezenta unui co-proprietar, dar cu buletinul lui? Am nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Emitere carte de identitate minor in prezenta unui imputernicit ankarusu ankarusu Buna ziua, domnule/doamna avocat! Am o situatie la care as dori un raspuns avizat. Baiatul meu in varsta de 16 ani locuieste in Bucuresti cu mama mea din ... (vezi toată discuția)
Schimbat buletin,parintii sunt in strainatate danylukristy danylukristy trebuie sa imi schimb buletinul,dar parintii mei sunt plecati in strainate si nu pot fi prezenti la ghiseu sa semneze pentru luarea in spatiu.Stiu ca trebuie ... (vezi toată discuția)