avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Pfa neplatitor de tva, depasire plafon
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Pfa neplatitor de tva, depasire plafon

un PFA neplatitor de TVA, factureaza pt Elvetia ,servicii de consultanta IT tara non UE, depaseste plafonul de 220000 lei in septembrie 2016, cum trebuie sa faca factura ? cu tva?, ce declaratii trebuiesc depuse, pfa ul este pe norma de venit,
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:24, 19 Septembrie 2016
Trebuie sa depuna declaratiile specifice TVA: D300, D394 etc.

Factura se face fara TVA, fiind vorba de export de servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestare servicii programare prin internet in afara romaniei cezardum cezardum Buna ziua, Detin un PFA cu norma de venit, inregistrat ca platitor de TVA (si inregistrat si in ROI). Va rog, daca este posibil, sa imi confirmati ... (vezi toată discuția)
Pfa-colaborare in ue-plata tva in ro liviusurdu liviusurdu Buna ziua, Sunt inregistrat in Romania ca PFA cu norma de venit (cod caen 6202-consultant IT) neplatitor de TVA (doar inregistrat in scop de TVA pentru a ... (vezi toată discuția)
Tva - serviciu non ue - pfa Bașar Andrei Bașar Andrei Buna ziua Vin către voi pentru ajutor deoarece am o nelămurire: 1.Am un pfa norma pe venit prestare servicii it către clienti din uk, întrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)