avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nota de constatre - Cluj
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nota de constatre - Cluj

Buna ziua,

Astazi m-am trezit cu o nota de constatare pentru parcarea pe trotuar in Cluj Napoca. Sunt invitat la sediul Politie Locale in data de 23.09.2016 pentru intocmirea PV. Nefiind localnic al orasului Cluj Napoca, eu nu mai sunt in oras la acea data. Ce se intampla daca nu ma prezint sau exista vreo solutie? Din cate am inteles trebuie sa merg in data respectiva pentru ca agentul constator sa fie cel care imi intocmeste si procesul verbal. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:07, 19 Septembrie 2016
Este bine sa anuntati in scris ca nu puteti sa va prezentati la data de 23.09. 2016.
Daca va hotarati sa va prezentati la o alta data solicitati reprogramarea datei la care sa va prezentati.
Daca deplasarea este prea costisitoare anuntati ca nu veti da curs invitatiei. In acest caz procesul verbal se va intocmi in lipsa si il veti primi prin posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de pregatire a medierii - invitatie parte ContSters277797 ContSters277797 Am contactat un mediator si am incheiat un contract de premediere cu acesta. Am convenit asupra datei intalnirii, acesta urmand sa instiinteze cealalta parte. ... (vezi toată discuția)
Contraventie - parcare pe trotuar Nightmareo6 Nightmareo6 Buna ziua , Am si eu o problema , astazi in Cluj Napoca am intrat pana la banca sa rezolv ceva si din lipsa unui loc de parcare , am parcat pe trotuar ... (vezi toată discuția)
Procedura mediere geogeorge geogeorge buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele chestiuni: 1. daca cineva face o invitatie la mediere si nu se mai prezinta(il informeaza si pe ... (vezi toată discuția)