avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte necesare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte necesare divort

Salut!
M-ar interesa ce acte sunt necesare pentru un divort, daca implica multe institutii sau cum s-ar putea face cat mai rapid. Intentionez sa ma informez cat mai bine pentru a crea un sistem pentru a eficientiza acest lucru online. Vedeti utilitatea unei platforme online prin care puteti trimite unele acte sau a completa formulare in cazul divortului?
Multumesc!
Orice parere e bine primita.
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 11:45, 20 Septembrie 2016
divortul poate fi soltionat pe cale amiabila -la notar sau starea civila sau in instanta. depinde ce cale alegeti, fiecare este reglementat separat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt tatăl biologic al unui nou născut. cine va fi trecut pe certificatul de naștere, eu sau actualul soț al iubitei mele? Razvan2001 Razvan2001 Ma aflu intr-o situatie pentru care nu stiu unde sa ma informez. Mai exact, viitoarea sotie ( actuala iubita ) va da nastere in cateva luni unui copilas pe ... (vezi toată discuția)
Obligatiile asociatiei de proprietari ContSters387827 ContSters387827 Buna ziua, As dori sa stiu cum trebuie sa procedez ca sa primesc de la asociatie toate informatiile despre cheltuielile lunare aferente apartamentului meu pe ... (vezi toată discuția)
Scrisoare deschisa papiu papiu Buna ziua. As dori sa-mi spuna cineva cum pot trimite o scrisoare deschisa catre CEDO si mass-media? Multumesc. (vezi toată discuția)