avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Probleme cu asiguratorul (euroins)
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Probleme cu asiguratorul (euroins)

buna ziua..vin si eu cu o problema.Acum 1 luna de zile am avut un accident in care a rezultat vinovat celalat sofer.A venit politia,a constatat,a amendat soferul vinovat,ca nu a recunoscut vinovatia si a declarat in procesul verbal ca nu este de acord cu reparatia vehiculului implicat urmand sa faca contestatie(a si facut de altfel).Mentionez ca nu au fost persoane vatamate.Acum problema vine ca nerecunoscand vina nu a dat nici asigurarea.Am fost la asigurator(aceiasi firma ca a vinovatului) unde m-am lovit de un zid.Asiguratorul nu vrea sa imi repare masina decat la definitivarea procesului de contestatie a vinovatului.Exista vreo modalitate prin care pot sa imi repar masina fara sa a fi nevoit sa astept pana se termina procesul?se poate face acest angajament de plata?Care este procedura in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 12:00, 20 Septembrie 2016
Puteti sa va reparati autoturiemul pe cheltuiala proprie. Dupa solutionarea plangerii contraventionale depusede celalalt conducator auto sa va recuperati banii de la asigurator.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati/daune lipsa folosinta autoturism mihai d. mihai d. In urma cu 2 ani, circuland pe un drum prioritar am fost lovit de cineva care nu a respectat indicatorul \"cedeaza trecerea\". Am fost la Politie si s-a ... (vezi toată discuția)
A2,trafic aglomerat,am schimbat banda 1 cu 2 moment în care ... Pantaźi Iuliana Pantaźi Iuliana A2,trafic aglomerat,am schimbat banda 1 cu banda 2(după asigurare,semnalizare) moment în care am văzut ca mașina din fata mea frânează și oprește. Am ... (vezi toată discuția)
Cum deschid dosarul de dauna? bob40 bob40 Pe scurt; doua masini parcate regulamentar in fata casei lovite de o masina scapata de sub control cu soferul baut... Politia m ia eliterat cate o dovada de ... (vezi toată discuția)