avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cum deschid dosarul de dauna?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cum deschid dosarul de dauna?

Pe scurt; doua masini parcate regulamentar in fata casei lovite de o masina scapata de sub control cu soferul baut...
Politia m ia eliterat cate o dovada de reparatie in care sint trecute daunele, atit. Cum pot obtine anexa doi sau un proces verbal?
Politistul zice ca e deschis dosar penal si nu imi poate da asigurarea vinovatului si un proces verbal... Ce pot sa fac? prima Masina cred ca e dauna totala , a doua necesita reparatii. va rog un sfat competent m ar ajuta mult
MULTUMESC

PS nici macar nu stiu asiguratorul vinovatului, stiu ca are asigurare rca valabila!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2019
bob40, utilizator
Cel mai recent răspuns: bob40 , utilizator 12:40, 6 Iunie 2019
In general, societatile de asigurare nu solutioneaza dosarele de daune in care in urma accidentului s-au deschis dosare penale.. Se asteapta solutionarea dosarului de catre instanta/procuror. In dosarul penal care s-a deschis Dvs. va puteti constitui parte civila si sa va prezentati pretentiile privind daunele materiale.. Societatea de asigurare va fi obligata sa va despagubeasca cu suma stabilita de instanta.
ing. Ioan Ciobanu
Va mutumesc pentru lamurire!
Masinile le pot repara eu? Pentru ca inteleg ca va dura ceva timp. Cum o sa dovedesc eu daunele dupa luni de zile? La dosar nu au fost facute poze pt ca nu au fost victime!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati/daune lipsa folosinta autoturism mihai d. mihai d. In urma cu 2 ani, circuland pe un drum prioritar am fost lovit de cineva care nu a respectat indicatorul \"cedeaza trecerea\". Am fost la Politie si s-a ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera banii de la [editat] mai repede? DRichard DRichard In data de 08.08.2017 am fost implicat intr-un accident rutier impreuna cu alte 2 autoturimse. Primul autoturism a intrat in coliziune cu cel de al 2-lea ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca - plata daunelor mugur_m mugur_m Am fost tamponat de un conducator auto care a trecut pe rosu. M-am folosit de asiguarea lui RCA pentru a repara masina insa cand sa plateasca asiguratorul ... (vezi toată discuția)