avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... bloc nou probleme tavan
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

bloc nou probleme tavan

Buna ziua,
Mi-am cumparatdecurand un apartament nou intr-un bloc nou. Insa de cand m-am mutat am descoprit ca izolarea fonica prin tavan si peretii comuni e defectuoasa. Adica imi aud vecinii mergand pe tavan seara (zgomotul este destul de suparator ca de toba) plus ca aud vecinii din ambele parti.
Ce as putea sa fac in conditiile astea? Apartamentul a fost deja vandut si contractul deja facut
Cel mai recent răspuns: darky1 , utilizator 16:56, 21 Septembrie 2016
Cand ati achizitionat apartamentul vi s-a comunicat ca acesta prezinta imbunatatire izolatie fomica ?
Exista constructii condominii executate din beton,care prezinta dezavantajul fonic
Conditionat de interesul dv,fie puteti actiona vanzatorul in instanta pentru vicii ascunse=varianta de durata care nu va garanteaza hotarare favorabila,fie prin investitie proprie executati izolarea fonica a peretilor
Am realizat deja izolarea fonica a dormitorului. Insa problema a ramas, iar deasupra mea stau alti vecini care din cate inteleg nu vor sa isi remedieze problema cu podeaua. De ce solutii pot sa mai dispun?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament nou cu multiple probleme MagiranL MagiranL Am, cumparat un apartament in Drm Malu Mierii si ma confrunt cu mai multe probleme: - nu exista parcare, stiu ca legea obliga constructorul - nu a respectat ... (vezi toată discuția)
In urma cu cativa ani, asociatia a schimbat ghena (tubulatura) ... lucianan lucianan In urma cu cativa ani, Asociatia a schimbat ghena (tubulatura) veche cu una noua. Cea noua este mult mai subtire si orice se arunca, face zgomot de tobe. Am ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse apartament bloc nou trendynight trendynight Buna ziua, de curand m-am mutat intr-un apartament nou si am observat unele nereguli cu privire la izolatia fonica.Pe nivel ma invecinez cu un dormitor si o ... (vezi toată discuția)