avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Raport inspectie fiscala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Raport inspectie fiscala

Buna ziua ,am o intreprindere individuala ,in anul trecut am avut un control fiscal in urma caruia s-a stabilit niste obligatii de plata,am facut contestatie in luna oct 2015 ,nici pana acum nu am primit raspuns ,in schimb in data de 9 sep 2016 am primit un alt set de documente de la aceeasi institutie care m-a verificat si spune,,referat privind indreptarea erorilor materiale care inlocuiesc decizia de impunere de anul trecut ,acum ce trebuie sa fac?din nou contestatie ?mai astept un an? multumesc
Cel mai recent răspuns: Padureanul , utilizator 12:39, 27 Septembrie 2016
Prin contestatie intelegeti plangerea prealabila facuta la organul care a emis actul de control?
Dupa ce sa finalizat controlul am facut contestatie ,da
Recomandarea mea este sa urmati calea procedurala - formulati cerere anulare act.
In mod normal ar fi trebuit sa fie emisa o decizie cu privire la contestatia formulata.
Nu cred ca acel referat este suficient pentru a se anula constatarile din actul de control.
Multumesc mult ,dar cu cei care au facut controlul si au facut greseli atat de mari incat dupa 11 luni in urma sesizari au refacut acte cum ramane ?inaceasta perioada s-au facut presiuni mari sa achit sumele ,ce spuneti dvs ? multumesc mult ,
Daca dvs considerati ca ati fost prejudiciat, puteti formula plangere penala impotriva acelor functionari.

Alte discuții în legătură

Anulare decizie inactivitate deacroxana deacroxana Buna ziua! In cazul in care am obtinut anularea deciziei de inactivitate emisa dintr-o eroare a organelor de control, ce se intampla cu declaratiile care nu ... (vezi toată discuția)
Repunerea in termenul de decadere pentru depunerea unei contestatii ContSters214341 ContSters214341 Buna ziua . Indraznesc sa va consult in legatura cu o speta: 1. Executorul judecatoresc ditribuie o suma recuperata din executare silita incalcand ... (vezi toată discuția)
Hot.irevoc. de la curtea de apel b.stefan78 b.stefan78 In cazul in care Curtea de Apel pronunta o hotarare definitiva,irevocabila ce pot sa fac in continuare?Unde pot sa ma adresez? Pot sa ma adresez la Curtea ... (vezi toată discuția)