Buna ziua ,am o intreprindere individuala ,in anul trecut am avut un control fiscal in urma caruia s-a stabilit niste obligatii de plata,am facut contestatie in luna oct 2015 ,nici pana acum nu am primit raspuns ,in schimb in data de 9 sep 2016 am primit un alt set de documente de la aceeasi institutie care m-a verificat si spune,,referat privind indreptarea erorilor materiale care inlocuiesc decizia de impunere de anul trecut ,acum ce trebuie sa fac?din nou contestatie ?mai astept un an? multumesc
Recomandarea mea este sa urmati calea procedurala - formulati cerere anulare act.
In mod normal ar fi trebuit sa fie emisa o decizie cu privire la contestatia formulata.
Nu cred ca acel referat este suficient pentru a se anula constatarile din actul de control.
Multumesc mult ,dar cu cei care au facut controlul si au facut greseli atat de mari incat dupa 11 luni in urma sesizari au refacut acte cum ramane ?inaceasta perioada s-au facut presiuni mari sa achit sumele ,ce spuneti dvs ? multumesc mult ,