avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema mostenire teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema mostenire teren

Dupa ce a murit bunica, tata a mers sa faca actele pentru mostenire, insa a descoperit ca inca nu a primit tot terenul nici pana in prezent, dar se plateste impozit pentru acesta de zeci de ani.
Si mai grav este faptul ca pe 2 terenuri sunt acum alti proprietari care la randul lor platesc impozit pe acele terenuri. Cum trebuie sa procedam in acest caz, mai ales ca si primaria ne tot amana? Trebuie sa dam primaria in judecata sau cum ar fi mai bine sa facem?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 18:50, 20 Septembrie 2016
Buna ziua,
Va trebui sa dati in judecata atat primaria cat si pe cei ce va ocupa terenurile chemand in garantie prefectura.
Va sfatuiesc sa consultati un avocat care sa va sprijine in demersuri.
Nu rezulta daca aveti titlu de proprietate,daca nu aveti titlu de proprietate faceti actiune in constatarea uzucapiunii,daca aveti titlu faceti actiune in revendicare imobiliara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere drept proprietate drglat drglat Buna ziua! As dori un sfat in legatura cu urmatoarea problema: In urma cu mai bine de un an bunica mea a murit si a lasat in urma o mostenire constand in mai ... (vezi toată discuția)
Teren mai mare, ce fac in cazul asta? tractor tractor Printr-o tranzactie intr-un proces de partaj am dobandit un teren de 1200 mp in titlu. Vreau sa fac cadastru la teren dar la masuratoare a iesit 1380 mp. ... (vezi toată discuția)
Teren fara acte florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Bunica mea detine un teren agricol pentru care nu are titlu de proprietate, dar este trecut in Registrul Agricol. Mai precis, dupa masuratorile din ... (vezi toată discuția)