avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... posibilitate de recuperare a RCA-/taxa de mediu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

posibilitate de recuperare a RCA-/taxa de mediu

buna seara,ma poate va rog ajuta cineva cu un sfat privind recuperarea RCA-ului achitat in urma cu o luna pt,un vehicul 40 to (TIR) distrus iremediabil intr-un nefericit accident rutier?Dar taxa de mediu?Precizez ca TIR-ul a fost achizitionat recent.Multumesc anticipat si......un gand bun!
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 09:48, 21 Septembrie 2016
Pentru RCA, mergeți la asigurător cu dovada radierii și cereți rambursarea pro-rata a primei de asigurare.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum putem beneficia de asigurare pentru repararea masinii? pia sfetcu pia sfetcu sotul meu a avut un accident rutier acum 4 zile pe centura de sud a capitalei,un tir nu i/a acordat prioritate si a intrat in el.ghinionul lui este ca soferul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o intrebare juridica,va rog sa ma ajutati cu un ... CristiFec CristiFec Buna ziua. Am o intrebare juridica,va rog sa ma ajutati cu un sfat. In data de 29 oct.,fiind la volanul masinii mele,am fost accidentat de un personaj,in ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu autor necunoscut matea adriana matea adriana Ma numesc Matea Adriana din Pitesti,vineri 16.05.2009 in judetul Valcea,localitatea Caineni,a avut loc un accident soldat cu pagube foarte mari,noi mergeam ... (vezi toată discuția)