Buna ziua. Am o intrebare juridica,va rog sa ma ajutati cu un sfat.
In data de 29 oct.,fiind la volanul masinii mele,am fost accidentat de un personaj,in spate.Eu am oprit la trecere pietoni,EL NU! Mi-a avariat spatele masinii iar masina lui,fata,era distrusa maxim! Am avut noroc,in momentul urmator a trecut o masina de la politia circulatie.In urma verificarilor acestora,a reesit alcolemie de 0,48 si nici RCA nu avea.
Soferul respectiv era in timpul serviciului,lucreaza la un service auto din localitate.
Am discutat cu acesta,spunandu-i ca vreau sa imi repar masina in alt service autorizat si nu la cel la care el era angajat.A fost deacord la acel moment.
I-am prezentat devizul,in suma de 3600 lei,urmand sa achite un avans.
In data de 4 nov.,am fost sunat de un personaj revoltat,spunandu-mi ca nu este de acord cu suma devizului si mi-a zis sa o aduc la ei in service.
Personajul respectiv era patronul service-ului la care soferul era angajat,iar masina cu care ma accidentat era masina de servici.
Am sunat soferul,pentru lamuriri iar acesta mi-a transmis si el ca nu este de acord cu devizul,sugerandu-mi la randul lui,sa aduc masina in service-ul lor.
In acest caz,ce trebuie sa fac pentru a intra cat mai repede posibil in posesia banilor platii masinii.
Precizez,pretul usii portbagaj si bara spate sunt de la piese SH,nu noi.
Cel mai recent răspuns:
Olga Tanasa , Consultant asigurari
14:26, 6 Noiembrie 2021