Buna seara,
Va prezint o situatie in speranta ca voi primi un raspuns.
Locuiesc pe o strada, sa-i zicem strada X, nr. 2. Daca fac o comanda la taxi, mi se spune ca masina va veni pe strada X, nr. 2A. Le explic faptul ca locuiesc pe strada X, nr. 2, nu 2A. Asa este in cartea de identitate si totusi ma contrazic, spunandu-mi ca asa este trecuta la ei.
Am fost de curand sa-mi schimb cartea de identitate. La politie este trecuta strada X, nr. 2A, nu strada X, nr. 2, cum era trecuta adresa in cartea de identitate pe care trebuia sa o schimb.
Am fost la administratia blocului si mi s-au pus la dispozitie documentele de infiintare a asociatiei de proprietari.
Documente in care scrie: blocul se afla pe strada X, nr. 2 (documentele fiind de la judecatoria unde a fost acordata personalitatea juridica a asociatiei de proprietari si de la ministerul de finante - certificatul de inregistrare fiscala).
Cu aceste documente am obtinut cartea de identitate cu strada X, nr. 2.
In bloc sunt mai mult de jumatate dintre locatari care au in cartea de identitate strada X, nr. 2A.
Actele de proprietate, care au fost intabulate cu multi ani inainte, sunt pe strada X, nr. 2.
Cum se procedeaza intr-o astfel de situatie, care este realitatea ?
Nu ma refer la companiile de taxi, asta este o problema minora.
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns:
lucian1956 , utilizator
15:33, 22 Septembrie 2016