avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare contract vânzare-cumpărare după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare contract vânzare-cumpărare după schimbarea numărului casei

Am cumparat o casa si am facut contract v/c .In contract la adresa este trecut numarul 7 ( numarul de casa ) iar mai apoi am observat ca si vecinul are acelasi numar de casa ba mai mult are trecut in buletin acelasi nr.7.Acum eu vreau sa merg la primarie - urbanism ca sa mi se aloce un alt numar ( 7A de ex.) .Specific ca a fost un singur teren care s-a despartit mai apoi in 2 parti , intrari separate , fiecare parte avand nr.topo diferit insa amandoua partile avand nr.7 pe casa.Intrebarea este : daca urbanismul imi aloca un alt numar pot modifica si in contractul de v/c , adica in loc de 7 sa se puna 7A ( de ex.) ???
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:04, 15 Septembrie 2017
Contractul de vanzare cumparare nu mai poate fi modificat.
Daca la un moment dat veti dori sa instrainati imobilul, la documentele necesare o sa prezentati un nomenclator stradal/document de la Primarie, din care sa rezulte schimbarea numarului.
Si eu locuiesc intr-un cartier unde toata lumea domiciliaza la nr.9. In contractul de vanzare cumparare, aparea strada X, nr.9, casa B4/2. Dar cei de la buletine nu s-au deranjat sa mentioneze toata adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dețin o proprietate la tara care are numărul 7, vecinul meu ... foxtrot foxtrot dețin o proprietate la tara care are numărul 7, vecinul meu din dreapta, sa zicem ar numărul 5, iar vecinul lui ( celui cu nr.5) i-a fost alocat nr. de casa ... (vezi toată discuția)
Adresa corecta contract vanzare cumparare ioanabozgan ioanabozgan La cumpararea unei locuinte,pe contractul de vanzare cumparare,ce adresa se trece: cea dupa buletin,care corespunde cu certificatul de nomenclatura ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin, domiciliul pe o strada cu numele schimbat prin hcl lenny lenny Buna ziua Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele ... (vezi toată discuția)