avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... adresa corecta contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

adresa corecta contract vanzare cumparare

La cumpararea unei locuinte,pe contractul de vanzare cumparare,ce adresa se trece:
cea dupa buletin,care corespunde cu certificatul de nomenclatura stradala,sau cea dupa cadastru si extrasul de carte funciara?
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 11:50, 10 Aprilie 2011
Daca faceti mentiunea in act depre CI atunci adresa din buletin iar in privinta terenului identificare sub forma numarului cadastral
Multumesc pentru raspuns.Sa va explic despre ce este vorba: am cumparat un apartament.La notar,vanzatorului nu i s-a cerut si certificatul de nomenclatura stradala.In actul de vanzare cumparare,se mentioneaza ca vanzatorul cu domiciliul ...
(cel din buletin, fara sa mentioneze numarul si seria CI ) vinde proprietatea sa situata...(adresa conform numarului cadastral...inscris in cartea funciara nr...)
La evidenta populatiei,cand am schimbat buletinul,mi s-a spus ca adresa din contract
nu figureaza in baza lor de date,adresa fiind cea de domiciliu,si ca notarul mi-a gresit adresa din contract.Am reusit sa scot buletinul,pe noua adresa,cu un certificat de nomenclatura stradala,a unuia dintre vecini.
Intrebarea mea:care adresa trebuie mentionata in contract?Si daca trebuie modificat contractul. In speranta ca am fost explicita multumesc anticipat!
Daca ati sesizat diferente intre adresa imobilului din actul de proprietate al vanzatoruli si adresa inscrisa in documentatia cadastrala inainte sa semnati contractul de vanzare cumparare la notariat, cel mai bine era sa va prezentati la Serviciul Urbanism din cadrul Primariei si sa obtineti o adeverinta (unele primarii aplica o stampila pe actul de proprietate) care certifica adresa corecta a imobilului. Puteti face si acum acest lucru, iar ulterior solicitati o rectificare a contractului de vanzare cumparare la notarul public unde l-ati incheiat.
Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2011
narcisa_salbatica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare cartea funciara monica_n monica_n Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de delicata (zic eu) si de aceea va deranjez cu rugamintea de a ma ajuta. De curand, am aflat in mod intamplator ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa vand o proprietate (casa + teren) pe care ... sava98 sava98 Buna ziua! Doresc sa vand o proprietate (casa + teren) pe care am achizitionat-o acum 20 de ani, undeva la tara. A fost facut atunci cadastrul de fostul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor, ma numesc nicola alexandru, ieri am cumparat ... Nicola Alexandru Nicola Alexandru Buna ziua tuturor, ma numesc Nicola Alexandru, ieri am cumparat un apartament, s-a facut contractul de vanzare cumparare si cand am ajuns acasa am observat ca ... (vezi toată discuția)