avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE

Buna! Am si eu o problema daca puteti sa ma ajutati.
Am cumparat un teren cu o fundatie cu tot proiectul gata facuta.
Eu dupa ce am platit si am rezolvat transcrierea am inceput sa construiesc casa si am mai construit doua camere langa casa ce numai apare pe proiect.
Casa e 80 % gata.Care este procedura ca sa pot termina casa legal? fara amenda si etc??

Alte discuții în legătură

Casa fara autorizatie de construire peter8819 peter8819 Buna.Asi avea si eu o intrebare. Primaria unde apartinem, acuma cativa ani a inpartit niste terenuri de 500 m2. Eu atuncea nu am primit deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Construcție mansardă intrare în legalitate StefanVas StefanVas Bună ziua, am construit o mansardă din podul casei părinților soției. Am inceput demersul de autorizare înainte de începerea construcției,... am ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate construcție fara aurorizatie Anonimcuprobleme Anonimcuprobleme Buna ziua. Am ridicat o mansarda (fara geamuri, nefinisata) deasupra casei, pe perete deja existent. Am început să o construim fara proiect si fara ... (vezi toată discuția)