Buna.Asi avea si eu o intrebare.
Primaria unde apartinem, acuma cativa ani a inpartit niste terenuri de 500 m2.
Eu atuncea nu am primit deoarece nu am indeplinit 18 ani.
Dupa 5 ani cei care nu au construit nimic pe teren primaria a luat inapoi terenul.Eu am reusit pana in urma sa cumpar de la o persoana cara a facut numai fundatia,mai departe nu a reusit.Eu repede am cumparat si am transcris pe numele meu fundatia(terenul a ramas pe numele primariei).
Urmatoarea an am inceput sa construiesc si 2 ani am construit casa.Anul asta am ajuns sa merg la primarie ca sa cer toate actele sa pot locui casa.
Acolo am observat ca am construit casa fara autorizatie de construire.si o sa primesc o amenda foarte mare pt ca nu am rezolvat documentele.
Am verificat documentele si toate actele ce am primit cu fundatia,si am observat ca in data de 2007 deja era expirata autorizatia.Eu terenul am cumparat terenul/fundatia in 2012 deci autorizatie era deja expirata.Nu am stiut ca autorizatia e valabila numai 24 luni.
Datimi niste informatii ... pot sa rezolv treaba asta fara a plati amenda????
Avand in vedere ca ati executat constructie fara autorizatie de constructie eliberata pe numele dv,nu aveti temei legal sa solicitati exonerarea de la plata amenzii
Desfasurati demersuri pentru executare proiect tehnic,autorizatie constructie si certificat de urbanism