avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen self service
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen self service

Care este baza legala pentru functionarea in regim self service?Cum ar fi curatirea auto cu aspiratorul sau splarea auto pe baza de fisa(adica ati cureti singur masina),spalarea rufelor la masini de spalat cu fisa,depozitarea bagajelor in compartimente(casute) pe baza de fisa,cantare cu fisa ,WC-uri private cu plata,parcare ,utilizare taraba pentru vazare si oricare alta forma de inchiriere a uni bun sau spatiu pentru propria utilizare pe termen relativ scurt indiferent daca exista un casier cu chitante sau functioneaza pe sistem electronic cu fisa ,bacnota sau card.Pentru a se numi inchiriere ar presupune semnarea unui contract ceea ce ar fi imposibil ,datorita utilizari pe termen scurt,daca de exemplu pentru curatirea cu aspiratorul sau spalare cu fisa,am numi"intrtinerea si repararea auto cod 4520 ,ar insemna ca firma respectiva ai presteaza un sericiu acelui client ceea ce nu este adevarat pentru ca serviciul si-l presteaza clientul,si atunci in ce cod incadram aceste activitati comerciale?

Alte discuții în legătură

Spalatorie auto tip de selfwash incadrare firma pers juridica sau fizica Cezar-Adrian Cezar-Adrian Buna ziua, sunt in postura in care doresc sa initializez o afacere de tip spalatorie auto de tip self wash. Din cele discutate cu diverse persoane mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului oana truica oana truica in urma cu aproximativ 3 ani uscatoria blocului in care locuiesc era folosita drept wc public si sala de jocuri de noroc pt. golanii cartierului.Locuind la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibil - ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am o intrebare si daca puteti va rog ajutati cat mai repede. Am o firma care presteaza servicii la o alta firma. La firma respectiva nu este angajata ... (vezi toată discuția)