avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare diferenta de suprafata aflata in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare diferenta de suprafata aflata in proprietatea CAP

Buna ziua,
Cand am facut succesiunea dupa strabunici pentru casa, am aflat ca numai 250 mp se afla in proprietatea noastra, diferenta de suprafata pana la 3000 mp fiind in proprietatea fostului CAP (aceste informatii apar in certif de mostenitor), In afara de asta, in urma cu ceva timp am facut pe cont propriu o masuratoare a terenului total, in urma careia a rezultat o suprafata de 6000 mp. Presupun ca mai exista o parcela care nu apare sub nici o forma in certificat.

As vrea sa stiu cum imi recomandati sa procedez in acest caz pentru a intabula cat mai curand diferenta de suprafata, atat cea mentionata in CM cat si cea fizic existenta in proprietatea noastra de mai mult de 30 de ani.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

De ce nu mi s-a aprobat intabularea la tot terenul mostenit? ionut daniel ionut daniel Buna ziua,am mostenit un teren de o suprafata de 12700 mp din care 1000 mp curti contructii si .,din care OCOT a aprobat dupa succesiune pentru intabulare ... (vezi toată discuția)
Recuperare suprafata teren intravilan MacoveiNiculae MacoveiNiculae Buna dimineata, Mai intai sa va prezint pe scurt care este situatia: Anul trecut in luna decembrie am finalizat documentatia cadastrala si intabulat o ... (vezi toată discuția)
În planul de la primãrie am avut un teren de 9,000 mp. ni s-a dat titlu doar pe 5,000 mp. cum putem recupera diferenþa? mihai78 mihai78 Am avut bătaie de cap cu intabularea unei suprafeţe de teren moştenite. Schiţa terenului a fost făcută aiurea. Când am încercat intabularea ... (vezi toată discuția)