avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere pizzerie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere pizzerie

Buna ziua,

Vreau sa imi deschid o pizzerie in Bucuresti. Puteti sa imi spuneti daca mai am nevoi de alte acte decat cele de la Registru? (autorizatii sanitare, mediu, pompieri) Ma pot ocupa eu de ele sau imi recomandati un avocat?

As putea sa imi fac o asociatie familiala? Eu locuiesc in Italia acum si vreau sa deschid cu sotul si copilul si am auzit ca e mai ieftin. Sau o societate cu raspundere limitata? Ce imi recomandati

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 13:17, 26 Septembrie 2016
Recomandabil ar fi societate cu raspundere limitata.

In afara autorizatiilor pe care le-ati enumerat mai sus, va mai fi nevoie de autorizare din partea Primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru o pizzerie Cornel D Cornel D Buna ziua, As dori sa deschid o pizzerie la parterul unui bloc ,insa din discutiile de pe aici am inteles ca trebuie sa fac rost de mai multe avize.Cine mi-ar ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare magazin alimentar IulianL IulianL Buna ziua Ma pregatesc sa deschid un magazin alimentar in curand si vroiam sa va intreba daca autorizatiile de la Sanepid , pompieri mediu etc trebuie sa le ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru - avize necesare fscridon fscridon Buna ziua, Am nevoie de un sfat competent cu privire la deschiderea unui punct de lucru. Am frunzarit internetul si am gasit mai multe pareri si nu stiu ... (vezi toată discuția)