MIHAI GRIGORE a scris:
cermak gruianu a scris:
Aveti putine sanse (daca nu chiar deloc), in acest moment, intr-o actiune in revendicare pe calea dreptului comun daca nu ati formulat cerere/cereri de retrocedare in baza legilor speciale.Daca insa doriti sa incercati, este dreptul dar si riscul dvs. :)
Apoi, fara actul de vanzare-cumparare pentru imobilul in cauza, nu puteti face dovada dreptului de proprietate al autorilor dvs. (sora bunicului impreuna cu sotul acesteia) si mai trebuie sa dovediti si calitatea de unic mostenitor respectiv sa detineti un certificat de atestare de calitate de mostenitor sau un certificat de mostenitor.
Nu stiu cat de legala este solicitarea Arhivelor Nationale cu privire la indicarea numelui vanzatorului dar mie personal mi se pare logica.Treceti in cerere toate datele de care dispuneti cu privire la respectivul act si solicitati-le sa va dea in scris un raspuns, astfel cum vor crede de cuviinta.O informatie utila teoretic ar trebui sa obtineti, numai ca trebuie sa aveti \"nervi de otel\".
Incercati si la Arhiva Biroului de Carte Funciara sau/si la arhiva Administratiei financiare locale poate reusiti ceva.
=D>=D>=D>
CITESTI GANDURILE?
Exact aceasta este si parerea mea....este foarte greu , eu zic ca este imposibil sa obtineti ceva fara sa aveti actul de proprietate....indiferent ca a fost sau nu predat , cui si din ce morive....fara act nu are rost alta discutie!B-)
Adevarul este ca cititul in :coffee: este mai interesant dar daca ne-am intalnit si ne-am plimbat pe aceeasi lungime de unda, ce sa facem, lasam lucrurile asa cum sunt, nu?