avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa prima inmatriculare

Buna ziua,am achizitionat o masina sh iar vechiul proprietar a platit taxa de prima inmatriculare in 2008 si pe care nu a recuperato eu nemaifiind obligat sa platesc timbrul de mediu.se mai poate recupera aceasta taxa daca platitorul a instrainat masina?daca eu ca proprietar pot sa o recuperez sau daca o radiez din circulatie pot recupera taxa.multumesc
Cel mai recent răspuns: marcellostun , utilizator 14:23, 10 Octombrie 2016
Vechiul proprietar o poate recupera printr-o cerere facuta direct la ANAF, dvs. trebuie sa actionati in instanta pentru aceasta suma.
el nu o poate recupera pentru ca nu mai este proprietar,eu nu mai pot pentru ca nu am platito eu,cum si cine ar trebui sa actioneze in instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto ComisarMiclovan ComisarMiclovan :))Cu sitma si urari de LA MULTI ANI! Am 2 intrebari re. la ultima \"regelementare\"a taxei auto : 1. daca [b]radiez[/b] masina se mai plateste aceasta ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto unguru92 unguru92 Buna seara,am achizitionat o masina inmatriculata in Romania in anul 2008 si proprietarul anterior a platit taxa ,vreau sa stiu daca pot ca eu sa recuperez ... (vezi toată discuția)
Intrebare cu privire la noul timbru de mediu DrAdrian DrAdrian Buna seara, Urmeaza sa achizitionez un autoturism sh deja inmatriculat si vreau sa il trec pe numele meu. Sunt doua variante care ma intereseaza: 1. As ... (vezi toată discuția)