Buna..am fost inselata.Am trimis un colet in Londra si persoana respectiva trebuia sa imi bage banii in cont.Mi-a trimis dovada ca ar fii bagat banii in cont eu am dat drumul la colet dar apoi vroia dovada ca am pus coletul dar totul era facatura.De abia acum mi-am dat seama.Spuneti-mi ce este de facut.Precizez ca i-am dat nume, adresa, nr de cont, cod swift.Imi poate folosii si datele ? Sa imi fac alt cont ? va rog raspundeti-mi daca mai pot sa-mi recuperez produsul unde apelez si daca ii necesar sa imi schimb datele de la banca..multumesc
Nu vad ce ar putea face cu un nume si un cont de banca (in realitate oricine poate colectiona astfel de date, de pe documente oficiale, de pe facturi, de pe tot felul de hartii).
Codul swift, este un cod de banca si nimic mai mult, adica nu-i foloseste la nimic. Adresa, nu stiu de ce ar fi fost necesarsa-i dat adresa completa pentru o plata prin banca, dar dvs. stiti despre ce este vorba acolo.
In principiu, as spune ca nu este nevoie sa faceti schimbari pe la banca.
Cat priveste plangerea cu privire la persoana respectiva, conteaza cine este persoana, cetatenie, domiciliu si alte aspecte legale de eventuala fapta penala si discutia in sine.
Poate chiar va trimite banii dupa ce deschide pachetul (zic poate).