Bună ziua!
Pentru o unitate de învățământ care deține 2 corpuri de clădire -clădire liceu construită în anul 1970 și sală de sport construită în anul 2004,iar pentru liceu am autorizație ISU din anul 2004.
Întrebarea mea este pentru sala de sport am nevoie de autorizație ISU, sau autorizația pentru liceu este valabilă și pentru sala de sport, având în vedere anul construcției - 2004 și anul dobândirii autorizației ISU - 2004?
Mulțumesc pentru răspuns!
În autorizaţie se specifică exact imobilul pentru care se dă, cu adresa exactă şi corpurile respective. Autorizaţia se dă pentru ce se cere, acum dv. ştiţi dacă aţi cerut pt. ambele. Vedeţi ce scrie acolo, dacă sunt incluse ambele corpuri (nu prea cred că au venit ei şi n-au dat pentru tot), teoretic ar trebui să fie şi pentru sala respectivă (legal e obligatoriu să aveţi şi pentru sală).
Buna ziua
Pentru o unitate de productie, se poate functiona daca avem depus dosarul pentru obtinerea autorizatie de la ISU, aceasta avand terment definalizare la 30 aprilie, 2018? Multumesc
@simgi
Trebuia sa deschideti o discutie noua pentru a putea fi urmarita usor de cei care vor sa comenteze.
Puteti incepe legal, activitatea, numai daca sunteti in posesia autorizatiei ISU.