avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cai de atac notificare prin executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Cai de atac notificare prin executor judecatoresc

Am primit azi o notificare prin executor judecatoresc referitor la un imobil.

Întrebări :

Ce cai de atac exista împotriva acestei notificari prin executor judecatoresc?

Cerere constatare nulitate act juridic respectiv notificare și a efectelor acestora?

Menționez că notificarea conține elemente de rea credință respectiv :

Citare la o adresă eronată unde nu am domiciliu procedural

Alte mențiuni eronate

Mulțumesc anticipat pentru ajutorul acordat
Cel mai recent răspuns: Popescu2012 , utilizator 17:42, 20 Septembrie 2017
Buna seara!

Ce cuprinde notificarea, adica ce obiect are?

Cu stima.
Obiect : evacuarea subsemnatului de buna voie și nesilit de nimeni fără o sentința definitivă de evacuare și fără număr dosar executional. Este u simplu serviciu poștal de corespondenta prin executor judecatoresc
Ultima modificare: Miercuri, 20 Septembrie 2017
Popescu2012, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se finalizeaza o cercetare disciplinara fara semnatura de primire a salariatului? Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! Am demarat o cercetare disciplinara in cazul unui angajat care nu a mai venit la lucru si a acumulat peste 7 absente nemotivate, motiv de ... (vezi toată discuția)
Executare silita mary6 mary6 Buna Ziua. Art. 1517 din NCCiv -Neexecutarea imputabila creditorului- isi are aplicabilitate si in executarea silita , in conditiile care creditorul nu ... (vezi toată discuția)
Realizarea comunicarii in cazul refuzului primirii sau neridicarii de la oficiul postal Bittermann Bittermann Procedura civila nu reglementeaza cazul in care comunicarea unei scrisori recomandate cu continut declarat nu se realizeaza pe motivul neridicarii de oficiul ... (vezi toată discuția)