avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... modalitate de primire sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

modalitate de primire sulta

Soacra mea are de primit o sulta de la fratele sau in urma dezbaterii unei mosteniri.Care sunt modalitatile prin care o poate primi?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:59, 24 Septembrie 2016
Nu stiu la ce va referiti prin "Care sunt modalitatile...", insa in principiu, sulta se poate plati, fie integral, fie in rate conform intelegerii, si de preferat prin banca ca sa evitati ulterior discutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj la notar cosma_irina cosma_irina Buna ziua, As dori sa va adresez o intrebare. Urmeaza in curand sa divortez. Impreuna cu sotul detin un apartament pentru care mai avem 10 ani de ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, apartament ipotecat marinmariana marinmariana Buna ziua ,in cadrul unui proces de divort ,mai precis la partaj ,daca imobilul detinut ca si bun comun este ipotecat la banca in urma contractarii unui credit ... (vezi toată discuția)
Asigurarea in caz de deces - sinucidere DOINABOICEA DOINABOICEA Buna ziua. As dori un raspuns la o intrebare. Socrul meu a achizitionat un bun printr-un credit bancar in aprilie 2009 iar sotul meu este co-imprumutat la acel ... (vezi toată discuția)