avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Marca înregistrată
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Marca înregistrată

Buna ziua,
Vreau sa deschid o societate cu mai multe domenii de activitate , de la comerț , o gama variata de servicii pana la producție. Intrebarea mea este daca pot deține mai multe Branduri(mărci înregistrate la OSIM) pe aceiași societate. As vrea ca pe societatea Sc nou înființata SRL sa am un 3-4 mărci înregistrate la OSIM, una pentru un magazin de jucării, una pentru un club de noapte, una pt o cafenea si un brand imobiliar. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bob02008 , utilizator 13:54, 24 Septembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil ? stanbogdan23 stanbogdan23 Este posibil ca mai multe societati comerciale cu denumiri diferite si domeni de activitate ce nu au nimic in comun una cu cealalta sa poarte un singur brand ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala stanbogdan23 stanbogdan23 Este posibil ca o societate comerciala sa aiba mai multe domeni de activitate? Mai exact S.C. ABC.S.R.L. sa reprezinte un lant hotelier, un club de noapte si ... (vezi toată discuția)
Numele unei societati stanbogdan23 stanbogdan23 Am o dilema , va rog ajutati-ma ... Vreau sa ma asociez cu un prieten sa deschid un magazin de haine intrun centru comercial. Societatea are ca domeniu de ... (vezi toată discuția)