avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bunuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bunuri

Buna. Am o intrebare : sotul meu a facut un contract cu renta viagera cu o tanti mai in varsta cu cateva luni inainte de a ne casatorii. Ne-am casatorit si din banii comuni a inceput sa renoveze prin casa aceea si sa schimbe mobila,etc.
Eu cand am intrat in aceasta relatie,am avut un autoturism in valoare de 6000 euro plus aur si alte lucruri de valoare. El le-a vandut pe toate si banii obtinuti i-am investit in cumparare si vanzare auto second hand(bani care s-au inmultit). Intrebarea mea este daca in caz de divort ce pot obtine?Multu si astept raspuns.
Ps: pot dovedi ca avut masina si cate masini s-au cumparat

[editare emoticon]
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:28, 24 Septembrie 2016
Pentru ce ati investit in casa aveti un drept de creanta, iar ce ati cumparat in timpul casatoriei e bun comun. Veti partaja suma de bani care mai exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva autoturism persoana fizica. amh amh Buna ziua, intentionez sa cumpar o masina dintr-un parc auto din Germania. Am cateva nelamuriri legate de unde trebuie sa platesc TVA fiind persoana fizica. ... (vezi toată discuția)
Divort + partaj dumitrumatei dumitrumatei in 14 mai 2009 sotul intenteaza actiunea de divort. sotia intenteaza actiunea de inventariere a bunurilor dobandite pe timpul casatoriei. printre bunurile cu ... (vezi toată discuția)
Partajul mire9 mire9 AM FOST CASATORITA DIN ANUL 1999-2008 , SOTUL MEU AVEA O CASA SI O FIRMA MOSTENITE INAINTEA DIVORTULUI , IAR EU UN AUTOMOBIL DOBANDIT IN TIMPUL CASATORIEI . ... (vezi toată discuția)