avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Loc de veci

Am un act de proprietate pe numele strabunicii mele in cimitirul central din Bacau. Am inteles din legea cimitirelor ca locurile de veci din cimitirele de stat sunt proprietatea statului si nu privata. Cum pot sa trec locul de veci pe numele meu? De la firma care administreaza cimitirul am primit raspuns ca doar prin concesionarea locului de veci in cauza pe 7 sau 25 de ani, avand in vedere ca nu s-a facut succesiunea. E corect sa fac act de concesiune daca detin un act de proprietate?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2016
zanazane, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:45, 24 Septembrie 2016
Constientizati ca legislatia a suferit modificari de la eliberarea documentului de proprietate pana in prezent
Este temeinic si legal ca preluarea locului de inhumare sa se realizeze prin incheierea de contract de concesiune,pe perioada convenita de catre parti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci Rita2018 Rita2018 Buna ziua! Ma intereseaza daca exista o modalitate legala prin care pot intra in posesia unui loc de veci, donat de proprietari. Mentionez ca proprietarii nu ... (vezi toată discuția)
Locuri de veci Hamarsold120000 Hamarsold120000 In anul 1968 bunicii mele , Primaria unui oras i-a donat 10 locuri de veci in cimitir. Conform acestui act bunica mea era proprietara pe locurile de veci. ... (vezi toată discuția)
Intrarea in proprietatea unui loc de veci simi7705 simi7705 Buna ziua. Sotul meu a decedat acum 21 de ani iar la momentul acela eu i-am dat banii pentru a cumpara locul de veci cumnatului meu, fratele decedatului.Acesta ... (vezi toată discuția)