Buna ziua , Pe scurt..in 2005 fac un imprumut cu buletinul , achit rate pana in 2009 , intarzii plata o luna si banca ma baga in biroul de credit , unde stau 4 ani .Din iunie 2010 , pana in sept .2014 , nu primesc nici-o notificare bancara prin care sa achit suma restanta ..400 ron ! Aveau adresa , tel . tot ! In septembrie 2014 ma suna o firma de recuperere sa le dau banii ! Eu refuz acest lucru timp de 1 an pe considerentul ca banca nu mai putea , dupa 2 ani , sa-mi ceara acest lucru ! S-au ma insel ?Astazi primesc de la un executor judecatoresc , titlul de executare silita pe o treime din salariu..cu hotarare judecatoreasca..cu tot ! Intrebare : de ce nu am fost citat la judecatorie sa ma apar si ce pot face in aceasta situatie ! Va multumesc ,
Nu ati fost citat pt ca nu a fost un proces, exista titlu executoriu in speta iar incuviintarea executarii silite se da fara citarea partilor.
Ce aveti de facut e sa depuneti contestatie la executare in termne de 15 zile, invocati prescriptia dreptului la actiune.
Va multumesc mult si...o ultima intrebare...apoi va urez O ZI PLACUTA !! Intre 2010 si 2014 , cand m-au sunat recuperatorii , banca nu a facut nimic ! Pot invoca cei 3 ani pt,prescriere ? Va multumesc mult !!