avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire suma de bani pentru apartament ICVL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire suma de bani pentru apartament ICVL

Buna ziua !
Parintii mei au incheiat un contract de construire pentru un apartament proprietate personala prin ICVL
In 1981 s-a eliberat certificat de mostenitor dupa tata pentru 30.000 lei rerezentand avans si rate achitate . S-au platit toate ratele , a fost emis in 1985 titlu de proprietate , in care figureaza parintii mei . Se poate emite titlul de proprietate cu numele meu ?
Cel mai recent răspuns: ghbala , utilizator 14:03, 27 Septembrie 2016
Nu ati facut succesiunea ?
s-a facut certificat mostenitor pentru aceasta suma de bani !
mama traieste? cine este trecut in certificatul demostenitor dupa tata?
mama traieste , suma este de 60000 lei , impartita 50%-50%
Si apartamentul acum pe numele cui este? pe al parintilor?

Alte discuții în legătură

Parintii mei sunt proprietarii unui apartament. intre timp mama ... Perr Perr Parintii mei sunt proprietarii unui apartament. Intre timp mama mea a decedat. Eu, ca unicul copil ( baiat ), nu am fost trecut in actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare apartament mostenit oldgeorge oldgeorge Buna ziua, situatia este: Apartament cumparat in 1981 prin preluare de contract de la fosta ICVL de catre mama. S-au achitat toate ratele, etc, dar nu s-a ... (vezi toată discuția)
Succesiune Sinzianna Sinzianna S-a deschis succesiunea in anul 1998 dupa mama mea decedata in 1995. Pe certificatul de mostenitor pe care il detin tatal meu a renuntat la mostenire in ... (vezi toată discuția)