avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire suma de bani pentru apartament ICVL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire suma de bani pentru apartament ICVL

Buna ziua !
Parintii mei au incheiat un contract de construire pentru un apartament proprietate personala prin ICVL
In 1981 s-a eliberat certificat de mostenitor dupa tata pentru 30.000 lei rerezentand avans si rate achitate . S-au platit toate ratele , a fost emis in 1985 titlu de proprietate , in care figureaza parintii mei . Se poate emite titlul de proprietate cu numele meu ?
Cel mai recent răspuns: ghbala , utilizator 14:03, 27 Septembrie 2016
multumesc pentru informatii .
dezbaterea la tribunal dureaza mult ?
Asta nu va pot preciza, trebuie instituit tutore sau curator pt mama dvs apoi dezbatuta succesiunea.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parintii mei sunt proprietarii unui apartament. intre timp mama ... Perr Perr Parintii mei sunt proprietarii unui apartament. Intre timp mama mea a decedat. Eu, ca unicul copil ( baiat ), nu am fost trecut in actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare apartament mostenit oldgeorge oldgeorge Buna ziua, situatia este: Apartament cumparat in 1981 prin preluare de contract de la fosta ICVL de catre mama. S-au achitat toate ratele, etc, dar nu s-a ... (vezi toată discuția)
Succesiune Sinzianna Sinzianna S-a deschis succesiunea in anul 1998 dupa mama mea decedata in 1995. Pe certificatul de mostenitor pe care il detin tatal meu a renuntat la mostenire in ... (vezi toată discuția)