avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire suma de bani pentru apartament ICVL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire suma de bani pentru apartament ICVL

Buna ziua !
Parintii mei au incheiat un contract de construire pentru un apartament proprietate personala prin ICVL
In 1981 s-a eliberat certificat de mostenitor dupa tata pentru 30.000 lei rerezentand avans si rate achitate . S-au platit toate ratele , a fost emis in 1985 titlu de proprietate , in care figureaza parintii mei . Se poate emite titlul de proprietate cu numele meu ?
Cel mai recent răspuns: ghbala , utilizator 14:03, 27 Septembrie 2016
Titlul de proprietate emis in 1984 are titulari pe parintii mei .
Atunci trebuie sa dezbateti succesiunea dupa tata pentru ca si dansul are o cta de 1/2 din apartament si apoi fie cand va deceda mama dvs dezbateti dupa dansa sau pentru jumata dansei sa va faca donatie daca sunteti singurul copil
Nu mai am frati . Unde pot dezbate succesiunea ? Notariat sau tribunal ? Mama are 88 ani , este total dependenta , la un camin de varstnici .
Sunt singurul copil . Dezbaterea se face la notariat ? Ma ajuta certificatul de mostenitor din 1981 pentru suma de bani ?
se va face un supliment la acel certificat numai ca daca mama dvs nu mai are dicernamant nu se poate face la notar ci in instanta. Sau asteptati si decesul mamei si va va reveni dvs tot, prin dezbaterrea succesiunilor.

Alte discuții în legătură

Parintii mei sunt proprietarii unui apartament. intre timp mama ... Perr Perr Parintii mei sunt proprietarii unui apartament. Intre timp mama mea a decedat. Eu, ca unicul copil ( baiat ), nu am fost trecut in actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare apartament mostenit oldgeorge oldgeorge Buna ziua, situatia este: Apartament cumparat in 1981 prin preluare de contract de la fosta ICVL de catre mama. S-au achitat toate ratele, etc, dar nu s-a ... (vezi toată discuția)
Succesiune Sinzianna Sinzianna S-a deschis succesiunea in anul 1998 dupa mama mea decedata in 1995. Pe certificatul de mostenitor pe care il detin tatal meu a renuntat la mostenire in ... (vezi toată discuția)