avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Decizii in AGA unui SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Decizii in AGA unui SRL

Buna ziua, detin 20% din capitalul unui SRL, cum ma pot asigura ca deciziile legate, de exemplu, de majorari/diminuari de capital; achizitii de mijloace fixe de valori mari; vanzari de parti sociale; numire adiministrator; schimbare obiect de activitate sau sediul social, nu pot fi luate fara votul meu? Exista o prevedere legala privind unanimitatea de voturi, aplicata intr-un SRL?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:39, 26 Septembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Depinde și de ce scrie în actul constitutiv cu privire la cvorum. Citiți prevederile din actul constitutiv și o să găsiți răspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare capital social macnav macnav Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie, si as vrea cateva indrumari in acest sens. In speta: un SRL cu doi asociati, fiecare avand 50-50 parti sociale. Unul ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv srl crysenc crysenc Buna ziua, am si eu o intrebare legata de modificarea unui act consitutiv al unui SRL care are 30 de asociati. In primul rand doresc sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri aga ContSters56278 ContSters56278 Daca la AGA unui SRL cu 2 asociati (un asociat are 70% celalalt are 30% din capitalul social) cel cu 30 % nu semneaza hotararea,iar statutulprevede ca acestea ... (vezi toată discuția)