avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu pentru ingrijirea copilului cu astm bronsic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu pentru ingrijirea copilului cu astm bronsic

Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am un un baietel in varsta de 3 ani si o luna. In momentul de fata sunt incadrata in campul muncii cu norma intreaga. .Am beneficiat de CCC pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului. La cateva saptamani dupa ce m-am intors la munca baietelul meu a inceput sa faca crize de astm pt care a fost necesara spitalizarea.E diagnosticat cu astm bronsic si insuficienta respiratorie. In decurs de 1 an am ajuns in Unitatea de primiri urgente a spitalului de pediatrie de mai multe ori pt acest motiv.Am ajuns oarecum la disperare #-o pt ca nu am cu cine lasa copilul bolnav, recuperarea dupa crizele severe dureaza o perioada mai lunga plus ca e nevoie de cineva care trebuie sa aiba niste cunostinte de baza, ca sa zic asa, in domeniu incat sa se poata ocupa in mod corespunzator de el, copilul urmeaza tratament cu medicatie sub forma de puffuri si aerosoli. Exista vreo posibilitate sa primesc din nou concediu pt ingrijirea copilului???La cresa l-am inscris cand a implinit varsta de 2 ani insa l-am retras, nu-l pot duce in colectivitate.Va rog mult de tot sa ma ajutati cu un raspuns sau sa ma indrumati incotro sa o apuc ca sa primesc informatii cu privire la tipul de concediu pe care as putea sa il primesc pt ingrijirea lui.
Multumesc anticipat pt raspuns
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2016
ancafizesan, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie barbuloredana barbuloredana Buna seara! Am un baietel in varsta de 5 ani,diagnosticat de la varsta de 3 ani cu astm bronsic alergic persistent.,timp in care nu am putut lucra decat cate 1 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si concediu crestere copil cu handicap cristisy cristisy Buna seara Am si eu o problema si o nelamurire in acelasi timp. Am nascut un baietel si am optat pentru ccc pana la 1 an. Acum baietel are 10 luni si a fost ... (vezi toată discuția)
Cum ma pensionez medical? angel.lumino angel.lumino Sunt interesata cum ma pensionez medical.Mentionez ca nu mai lucrez din 1997,iar pe cartea de munca am o vechime de 9 ani 7 luni. Sunt in evidenta din 2003 cu ... (vezi toată discuția)