avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna seara! Am un baietel in varsta de 5 ani,diagnosticat de la varsta de 3 ani cu astm bronsic alergic persistent.,timp in care nu am putut lucra decat cate 1 luna maxim 3 pana cand trebuia sa renunt din cauza crizelor ,racelilor repetate ale baietelului.intrebarea mea este:
Astm bronsic controlat terapeutic (bronhodilatator,antialergic si singulaire ca si tratament zilnic )ultimul diagnostic de la ultimul control in ce grad de handicap se incadreaza ,ce alt venit putem lua atat baietelul cat si eu ca nu pot lucra...unde sa ma interesez si ce acte sa depun?

Alte discuții în legătură

Astm bronșic alergic- handicap Marcel2017 Marcel2017 Buna ziua. Va rog sa îmi transmiteți ce demersuri se fac in vederea încadrării in grad de handicap (cu tot ceea ce presupune acest lucru), a unei persoane ... (vezi toată discuția)
Suspendarea dreptului de asistenta sociala nicutamas nicutamas Am varsta de 64 ani,sunt pensionar si sufar de astm bronsic infecto-alergic de cand ma stiu.Copil fiind am fost purtat de catre parintii mei pe la diferite ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru ingrijirea copilului cu astm bronsic ancafizesan ancafizesan Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am un un baietel in varsta de 3 ani si o luna. In momentul de fata sunt incadrata in campul muncii cu norma intreaga. .Am ... (vezi toată discuția)