avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de stare civila
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de stare civila

Buna ziua! Sunt divortata de 2 ani in strainatate si inca nu mi-am declarat divortul la starea civila in Romania. Am nevoie de un certificat de stare civila care sa ateste ca sunt am divortata. Atat casatoria cat si divortul au avut loc in Atena, iar fostul sot e grec. As dori sa stiu care este procedura si actele necesare ca sa-mi inregistrez divortul in Romania, si ca sa primesc si un certificat de stare civila si de asemenea carei institutii sa ma adresez, daca vin personal in tara.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:53, 4 Octombrie 2016
E de durata. Daca nu aveti si certif. de casatorie romanesc va adresati la starea civila de la locul dvs. de nastere. Daca aveti certif. de casatorie romanesc va adresati la locul de transcriere. Sentinta sa fie definitiva si apostilata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)
Inscriere casatorie si divort in romania cristiancosmin cristiancosmin buna. am o problema si sper sa ma puteti ajuta. eu locuiesc din 2002 in spania. m-am casatorit in barcelona cu o spaniola in 2003 si m-am divortat in 2010 dar ... (vezi toată discuția)
Casatoria si divortul in spania neinregistrate in romania- inregistrare nastere in romania steluta1977 steluta1977 Buna ziua, m-am casatorit in spania am facut un copil apoi m-am divortat tot In Spania, fara ca sa inregistrez nici casatoria si nici divortul in Romania, de ... (vezi toată discuția)