avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare pentru construirea unui gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare pentru construirea unui gard

Buna ziua,

Doresc sa-mi imprejmuiesc proprietate cu un gard de beton.
As dori sa stiu pasii pe care trebuie sa ii urmez
Ce acte imi sunt necesare pentru aprobarea aceste constructii.
Unde trebuie sa ma adresez ca sa obtin aprobarea

Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 15:57, 27 Septembrie 2016
va adresati Primariei unde se afla proprietatea, vi se elibereaza un CF de Urbanism si in el sunt trecuti pasii si documentele solicitate.
multumesc pentru raspuns. este necesara granituirea ?
nu se cunosc limitele de hotar? puteti purta o discutie cu cei de la Primarie si sa cereti sa fie prezenti pentru "intarusare" sa nu apara probleme, sa se incheie un proces verbal , eventual sa fie chemati si vecinii.
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2016
IONICA VADUVA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard intre vecini milikutza milikutza Buna ziua, am la tara o casa si vreau sa indrept un gard intre mine si vecina mea. Timp de 20 de ani nu prea a stat nimeni pe acolo, timp in care ea a tot ... (vezi toată discuția)
Actiunea de granituire valy 84 valy 84 Buna ziua am si eu o situatie mai delicata si as vrea sa stiu cum sa procedez. Am numit titlul subiectului actiunea de granituire pentru ca mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Pot fi emise doua autorizatii de urbanism pe aceeasi linie de hotar intre vecini? Mircea Razvan Mircea Razvan M-am judecat in instanta civila cu vecinul. Revendicare teren acaparat, demolare de constructii si de imprejmuire neautorizate. Instanta a decis sa mi se ... (vezi toată discuția)