Buna ziua ,problema este urmatoarea ,am cumparat o casa ,am instituit o clauza de abitatie viagera pt o camera pentru mama mea ,acceasta a locuit acolo 2 ani ,dupa care sa mutat cu concubinul ei,specific ca mama detine o alta proprietate impreuna cu fratele meu de pe urma decesului tatalui meu ,unde eu am renuntat la partea mea,in prezent ma ameninta ca deja a luat legatura cu un avocat pt a ma evacua din casa,deoarece vrea sa se mute ea cu concubinul,iar eu m-am opus accestui lucru deoarece amandoi consuma alcool si nu muncesc ,su si deteriorat locuinta cat am locuit cu ea impreuna,intrebarea este urmatoarea este posibil sa ma evacueze din casa ,specific eu sunt proprietarea accestei case in urma unui c-v ,desi mama pretinde ca este casa ei,m-amlasat pacalita de ea sa fac accea clauza ,iar acum vrea sa ma dea afara din casa,ce pot face in accest sens,multumesc pentru raspunsurii
Are drept de posesie si folosinta doar ptr.camera ptr.care ati consituit clauza de abitatie in rest sunteti proprietar cu drepturi depline.Nu va paote evacua din casa in care sunteti proprietar, cel mult va poate interzice accesul in camera respectiva.