avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrare cu forta si imprejmuire a proprietatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrare cu forta si imprejmuire a proprietatii

Buna ziua,
Ma confrunt cu o situatie dificila , un vecin necunoscut, spune ca a cumparat proprietatea de langa mine si a intabulat la el terenul din spatele casei mele, care imi apartine de drept si pot dovedi prin actul de proprietate .
Situatia este cu atat mai dificila incat politia nu doreste sa intervina, spun ca ne datoria lor, iar la tribunal am vorbit cu un domn avocat care nu a facut altceva dacat sa ii trimita in judecata pe fratii lui tatat zicand ca asa e procedura.
Am vorbit cu cineva si a spus ca trebuie sa fac o plangere la parchet, nu stiu cu sa procedez, ce ma sfatuiti.
Cel mai recent răspuns: mikaella_radu , utilizator 12:48, 27 Septembrie 2016
Buna ziua,
Formulati plangere la parchet pentru art. 256 C.P.
Va sfatuiesc sa discutati cu aviocatul ales. Nu va luati dupa diversi amici care nu au cunostinte de drept.
Intr-adevar, trebuie sa formulati plangere prealabila ptr.infractiunea de tulburare de posesie prevazuta si pedepsita de art.256 NCP.Actiune penala se pune in miscare la plangerea prealabila persoanei vatamate.Termenul de introducere a plangerii prealabile este de 3 luni din ziua in care persoana vatamata a aflat despre savarsirea faptei.Daca nu formulati plangerea prealabila in acest termen faptuitorul nu mai raspunde penal.
am depus o plangere scrisa la politia din localitate in data de 06.05.2016 si nu am primit raspuns nici azi. nimeni nu doreste sa intervina,se mai poate face o plangere penela in aceasta situatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire la locul de munca shacalu shacalu Buna ziua, va rog sa ma scuzati daca nu am postat unde trebuie. Am un coleg la locul de munca, care ma jigneste, ma sicaneaza, m\'a amenintat. Am discutat ... (vezi toată discuția)
Actiune pentru tulburare de posesie. florin.constantin941@yahoo.com florin.constantin941@yahoo.com Este posibila formularea unei actiuni in justitie pentru tulburare de posesie fara formularea unei plangeri prealabile la parchet? (vezi toată discuția)
Unde depun plangerea? stelu2015 stelu2015 Pentru infractiunea de loviturisi alte violente cererea se depune direct in instanta ? (vezi toată discuția)