Buna ziua
De curand asociatia de proprietari din care fac parte a contractat lucrari de hidroizolatie si zugravit scara in care locuiesc. Am verificat societatea cu care au incheiat 3 contracte de prestari servicii si am constatat ca societatea respectiva a fost declarata inactiva de catre anaf, de anul trecut si ca nu sunt depuse declaratii sau bilant, ca sediul social il avea exprat. Cu toate ca am adus la cunostinta presedintelui si administratorului de asociatie acest aspect dovedit cu documente au continuat sa efectueze lucrarile , au platit avansuri pentru lucrari, au primit in schimb facturi si chitante pentru sumele platite ca si avans.. firma prestatoare nu a emis o singura factura cu suma totala convenita in contract. Plata serviciilor urmand a se face in mai multe rate. Firma prestatoare emite factura si chitanta la fiecare rata incasata.Intrebarea mea este daca este normal ce se intampla?
in speranta ca voi primi un raspuns va multumesc.
Daca executantul este declarat inactiv,legal acesta nu mai are dreptul sa presteze activitati/
servicii,nu are voie sa elibereze documente,nu are voie sa mai faca operatii financiare
Sesizati oficial serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primarie
Lucrari bloc
klaudya1974
Buna ziua!
Ce documente trebuie sa imi prezinte presedintele asociatiei de proprietari pentru ca noi sa platim sumele datorate pentru lucrarile executate in ... (vezi toată discuția)