avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... instiintare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

instiintare

in conformitate cu art 260 din legea 135/2010am procedat la afisarea prezentei nefiind indeplinite conditiile de inmanare a plicului cu acte de procedura etc.Cel care trebuia sa primeasca plicul munceste in strainatate de vreo 4 ani.Cum trebuie procedat in conditiile acestea .Multumesc
Cel mai recent răspuns: eqvagel , utilizator 11:00, 3 Octombrie 2016
Rationamentul era ca orice proces la care nu participi, indiferent de motive e pierdut din start.Se pare ca problema este la citare.Nu stiu pe cine si cum ajuta citarea prin lipirea pe usa instantei,dar am inteles ideea.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citarea inculpatului.......... ContSters83008 ContSters83008 \"X\" = inculpat; \"Z\" = localitatea unde \"x\" a savarsit fapta, diferita de localitatea de domiciliu a lui \"x\" - Citatia 1 - sa afist citatia la ... (vezi toată discuția)
Tribunal cercetasa cercetasa Informaţii detaliate despre dosar Obiect dosar: traficul de persoane (Legea 678/2001 art. 12) Materia juridică: Penal Stadiu procesual: Fond ... (vezi toată discuția)
Proces civil BIGHY BIGHY Ma scuzati ca deranjez si eu cu o intrebare.Vecinul meu a aflat cu stupoare ca a fost dat in judecata,in civil,pentru o presupusa fapte de delapidare.Procesul ... (vezi toată discuția)