avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dreptul de a conduce suspendat in doua tari
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dreptul de a conduce suspendat in doua tari

Anul trecut mi-a fost retinut permisul de conducere in Romania pentru 90 de zile.Am facut contestatie la procesul verbal si pe baza certificatului de grefa mi-am luat permisul inapoi.Anul acesta in 7 iunie mi-a fost retinut permisul in Norvegia iar dupa cateva zile,in 13iunie, am pierdut procesul din Romania.Am trimis o scrisoare recomandata la serviciul rutier cu sentinta definitiva si le-am scris ca nu pot preda permisul de conducere ca mi-e retinut in Norvegia si doresc inceperea suspendarii cu data de cand am trimis scrisoarea. Acum cateva zile,in 19 septembrie , am primit o comunicare de la politie in care imi spune ca perioada de suspendare este de 150 de zile cu incepere din 9 septembrie 2016.Ii corect cum au procedat cei de la serviciul rutier?Cum trebuie sa procedez ca sa mi se ia in calcul suspendarea incepand din iunie?

Alte discuții în legătură

Buna ramona09 ramona09 In data de 27-01-2009,am avut un accident rutier pentru neacordare de prioritate,in care mi s-a suspendat permisul pe o perioada de 90 zile.am facut ... (vezi toată discuția)
Prelungire retinere permis klaudiu85 klaudiu85 In data de 13.04.2011 mi-a fost respinsa plangerea pe care am depus-o impotriva pv prin care imi era retinut permisul pe timp de 30 de zile.Pana azi nu mi-a ... (vezi toată discuția)
Reducere suspendare si zile suspendare Etyen Etyen Mi-a fost retinut permisul de conducere pe 90 de zile pentru viteza de 109 km/h in localitatea, fiind a doua oara cand am o suspendare in 2 ani am fost sfatuit ... (vezi toată discuția)