avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Obtinere credit-fost girant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Obtinere credit-fost girant

Buna ziua, as dori sa stiu daca pot obtine un credit (imobiliar sau nevoi personale), daca am fost girant la un credit ce nu a fost platit, iar eu cu poprire, dar am castigat procesul intentat cu firma de recuperare, avand o sentinta definitiva, prin care instanta dispune anularea tuturor actelor de executare efectuate în dosarul de executare.Ma poate ajuta in vreun fel aceasta hotarare in modificarea scorului din Biroul de Credit?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 08:44, 3 Octombrie 2016
Buna ziua,

Dacă îmi veți lăsa un mesaj privat, putem discuta despre condițiile în care puteți scăpa de înregistrările negative din Biroul de Credit. Există soluții .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere bani in urma intoarcerii executarii silite oana_mail oana_mail Buna ziua, as avea nevoie si eu de o serie de raspunsuri, avand urmatoarea situatie: in anul 2014 mi s-a pus poprire pe contul de salariu ( in urma unui credit ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariul fostului sot bubulina0506 bubulina0506 buna ziua. pentru a va pune o intrebare ar trebui sa va explic putin situatia. cu viitorul meu sot m.am cunoscut acum doi ani. impreuna cu fosta lui sotie au ... (vezi toată discuția)
Somatie imobiliara bugsynel bugsynel buna seara! am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta: am avut un credit de nevoi personale in val de 20 000 lei in care nu am avut ipoteca sau gaj ... (vezi toată discuția)