avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata integrala redeventa -contract de concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata integrala redeventa -contract de concesiune

Buna ziua! Am un teren in concesiune, contract incheiat in 2011, pe care as vrea sa il cumpar acum. Am platit redeventa anuala la zi dar mi se cere sa platesc intregul pret al concesiunii, inainte de a putea sa mi se evalueze terenul. Este legal? Redeventa este o taxa pentru folosirea terenului pe care nu il ai in proprietate, daca eu cumpar terenul de ce sa mai platesc redeventa pentru anii cand ar fi proprietatea mea? Am vreo posibilitate sa cumpar terenul fara sa platesc si redeventa integral? In plus, prin contractul de concesiune sunt obligat sa construiesc (Concesionarul este obligat sa realizeze urmatoarele investitii: construire locuinta) dar in alt paragraf sunt obligat, la incetarea contractului, sa restitui concendentului, in deplina proprietate, bunurile de retur, in mod gratuit si libere de orice sarcini.. Daca terenul are o constructie, mai e liber de sarcini?
Cel mai recent răspuns: tlc , utilizator 23:37, 18 Octombrie 2016
Buna seara,
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarile de mai sus
Cu multumiri anticipate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren concesiune - cumpĂrare Turmason Turmason Am teren concesionat de la comuna .........., jud. ........... în contractul concesiune se prevede la cap. Termenul contractului ” durata concesiunii este ... (vezi toată discuția)
Proprietarul constructiei ridicate pe un teren concesionat iuliainstant iuliainstant Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: cine este proprietarul constructiei ridicate pe un teren concesionat de la consiliul local? Concesionarul - ... (vezi toată discuția)
Concesiune teren iulian2009 iulian2009 La sfarsitul anului 2010 am participat la o licitatie pentru concesionarea unei suprafete de teren. Am castigat licitatia urmand sa se intocmeasca contractul ... (vezi toată discuția)